Routebeschrijving

Bezoekadres

Kantoortoren/sporthal "De Vlinder"
Hollandseweg 7j
6706 KN Wageningen

De sporthal/kantoortoren "De Vlinder" ligt tussen scholengemeenschap Pantarijn (links) en een nieuw woonblok (rechts).

Met eigen vervoer

Aangekomen bij Hollandseweg 7, heeft u een dubbele inrit. Deze splitst zich in een linker en een rechter poot. U houdt rechts aan om naar het parkeerterrein aan de achterkant van de Vlinder te komen; hier zit de hoofdingang van de kantoortoren. U kunt hier naar binnen en met de lift naar de 7e verdieping (indien de deur gesloten is kunt u aanbellen).

Per openbaar vervoer

Neem de trein naar station Ede-Wageningen en neem vervolgens een OV-fiets (7 km naar kantoor) of reis verder per buslijn 86 of 88 - aan noordzijde van het station - richting Wageningen.

Buslijn 86: Uitstappen bij halte Nobelweg en het parkeerterrein van Sporthal de Vlinder oplopen. De hoofdingang van de kantoortoren zit aan de achterkant van het gebouw. Loop rechts om de sporthal heen naar de hoofdingang. U kunt hier naar binnen en met de lift naar de 7e verdieping (indien de deur gesloten is kunt u aanbellen).

Buslijn 88: Uitstappen bij halte Hoevestein, (de weg oversteken als u vanaf Ede komt), schuin naar rechts over het fietspad naar de Hollandseweg lopen. Links afslaan op de Hollandseweg; u loopt langs universiteitsgebouw Leeuwenborch en scholengemeenschap Pantarijn. Daarna links afslaan het parkeerterrein van Sporthal de Vlinder op. De hoofdingang van de kantoortoren zit aan de achterkant van het gebouw. Loop rechts om de sporthal heen naar de hoofdingang. U kunt hier naar binnen en met de lift naar de 7e verdieping (indien de deur gesloten is kunt u aanbellen).
 
 

© Probos , all rights reserved